phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Belvárosi étterem Budapest, étterem Budapest, étterem Budapest belváros, éttermek Budapesten, budapesti étterem, teraszos étterem Budapest, hangulatos étterem Budapest, exkluzív étterem Budapest - Grey Goose Restaurant & Bar

facebook instagram

Belvárosi étterem Budapest szívében

Belvárosi étterem Budapest szívében a különleges alkalmakhoz

Úgy gondoljuk, hogy nem kell különleges apropó néhány együtt töltött kellemes órához, romantikus, családi vagy baráti vacsorához. Úgy gondoljuk, hogy egy átlagos hétköznap is tökéletes arra, hogy időt szakítsunk egymásra. Ettől függetlenül azt is tudjuk, hogy minden közös pillanat, minden beszélgetés érték, és önmagában varázsolja az alkalmat különlegessé. A Grey Goose Restaurant & Bar nem csupán egy belvárosi étterem Budapest szívében, hiszen egyben tökéletes helyszíne a fent említett pillanatoknak is. Töltsetek el néhány kellemes órát nálunk, kóstoljátok meg tradicionális magyaros és nemzetközi finomságainkat, italkülönlegességeinket. Étlapunkat IDE kattintva megtalálod, foglalj hozzánk asztalt közvetlenül, egyszerűen és gyorsan az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Asztalfoglalás

 

Belvárosi étterem Budapesten, avagy az első hazai Grey Goose Restaurant & Bar

Grey Goose… a név ismerős, igaz? A Grey Goose vodkával a franciák egyértelműen megmutatták a világnak: a Cognac tartomány nem csak nagyszerű, minőségi szőlőiről híres, éppen ekkora figyelmet érdemel gabonájuk is. A Grey Goose luxusvodkát Champagne mészkövein szűrik, 5 lépéses párolási folyamaton esik át. Hogy miben rejlik a kiváló minőség? Éppen attól, amitől a belvárosi étterem Budapes szívében is olyan különleges: teljeskörű odafigyelés és kreativitás kéz a kézben. Így kínálhat egy belvárosi étterem Budapesten valóban megismételhetetlen, utánozhatatlan élményeket.

 

Belvárosi étterem Budapest

 

A belvárosi étterem Budapest szívében várja Vendégeit, az V. kerületben. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a hagyományokat megőrizve, azokat maximálisan tiszteletben tartba, csapatunk páratlan szakértelmét és kreativitását is felhasználva valódi élményekkel gazdagíthassuk a nálunk eltöltött pillanatokat. A belvárosi étterem Budapesten már 7 éve kínálja és tökéletesíti a Grey Goose-élményt minden egyes fogásban. 

 

Miért nagyszerű választás egy belvárosi étterem Budapesten?

A belvárosi étterem Budapest szívében, a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire, így a Duna-parttól is csak egy karnyújtásnyira fekszik. Éppen ezért tökéletes kiindulópontja egy vacsora utáni könnyű sétának, vagy bármely budapesti szórakozóhely vagy felkeresésének. A kiválóan megközelíthető belvárosi étterem Budapest V. kerületében így lesz mindenki számára nagyszerű helyszín.

 

Belvárosi étterem Budapesten rendezvényekhez

Az üzleti és privát események különleges helyszínt érdekelnek. A belvárosi étterem Budapest szívében tökéletes helyszínt kínál rendezvények számára. Legyen szó osztálytalálkozóról, legénybúcsúról, leánybúcsúról, ballagás/diplomaosztó utáni ünnepségről, esküvőről, csapatépítő tréningről, konferenciáról, évzáró, évnyitó vagy karácsonyi céges alkalmakról. A belvárosi étterem Budapesten minden igényt kielégítő felszereltséggel várja Vendégeit. Büszkék vagyunk rá, hogy minden nálunk megrendezésre kerülő alkalom során egyedit alkotunk, és legnagyobb erősségünk is éppen ebben rejlik: az elképzelések megvalósításában. 

 

Többfogásos, tányérszervizes vacsora? Finger food? Rágcsálnivalók? Egy biztos: kihozzuk kívánságodból a maximumot! A dekorációt, az elrendezést, a zenét, és minden apró részletet elképzeléseidnek megfelelően valósítunk meg! Kérd egyedi, személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével! Ha belvárosi étterem Budapest mint rendezvényhelyszín, akkor Grey Goose!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.