phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Budapesti rendezvényhelyszín, rendezvényhelyszín Budapest, rendezvényhelyszín budapesti étterem, céges rendezvény Budapest, rendezvényhelyszín étteremben - Grey Goose Restaurant & Bar

facebook instagram

Budapesti rendezvényhelyszín a Parlament mellett

Budapesti rendezvényhelyszín a főváros szívében

Üzleti esemény? Konferencia, tréning? Családi összejövetel? Ballagás/diplomaosztó utáni vacsora, évforduló, osztálytalálkozó? Esküvő? Egy dolog biztos: minden esemény – legyen az privát vagy céges – tökéletes rendezvényhelyszínt érdemel! Éttermünk, a Grey Goose Restaurant & Bar kiváló budapesti rendezvényhelyszín a diplomáciai elit székhelye, a Parlament közvetlen szomszédságában, attól csupán néhány lépésnyire. A budapesti rendezvényhelyszín exkluzív, stílusos hangulata kiváló alapot kínál minden üzleti vagy privát esemény vagy esküvő számára. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az űrlap kitöltésével, találja meg nálunk a tökéletes budapesti rendezvényhelyszínt! Megvalósítjuk elképzeléseit, méghozzá az utolsó részletig!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Mitől lesz egy étterem tökéletes budapesti rendezvényhelyszín?

A különféle rendezvényekkel és eseményekkel szemben különféle elvárásokat állítunk fel, egészen más igényekkel rendezlekzik egy esküvő egy karácsonyi céges évzáró bulinál. Éppen ezért kell valóban körültekintően eljárnunk a tökéletes budapesti rendezvényhelyszín felkutatása során, hiszen az az egész esemény hangulatát alaposan meghatározza.

 

Léteznek azonban olyan általános igazságok, amiket érdemes szem előtt tartani, legyen szó bármely típusú üzleti vagy privát eseméyn szervezéséről. Érdemes olyan budapesti rendezvényhelyszínt választani, ami könnyedén megközelíthető, olyat, aminek környezete is hozzájárul az esemény sikerességéhez, hangulatához. A megfelelő felszereltség, az igényekhez igazodó mobilitás, a személyreszabott megoldások, a finom ételek és italok szintén elengedhetetlenek minden, nem csak egy budapesti rendezvényhelyszín esetében.

 

Budapesti rendezvényhelyszín

 

Éttermünk, a Grey Goose Restaurant & Bar éppen azért olyan különleges budapesti rendezvényhelyszín, mert kollégáink és éttermünk egytől egyig biztosítja a fent felsoroltakat. A belváros páratlan, semmihez sem hasonlítható hangulata, a Parlament közelsége, az étterem exkluzív kialakítása, kollégáink professzionális hozzáállása és szervezőkészsége, valamint az általunk kínált ínycsiklandozó, tradicionális magyar és nemzetközi ételek és az azokkal tökéletesen harmonizáló italok teszik az éttermet olyan különleges budapesti rendezvényhelyszínné.

 

Különleges budapesti rendezvényhelyszín

Nálunk a rugalmasság és a stílus áll a középpontban, mi a személyre szabott megoldások hívei vagyunk. Pontosan tudjuk, hogy a különleges alkalmak különleges helyszínt érdemelnek, melyekhez mi páratlan budapesti rendezvényhelyszínt kínálunk. Az étterem alsó része modern-minimál, míg az emeleti különterem elegáns, gatsby stílusú. 

 

Budapesti rendezvényhelyszín gasztronómiai élményekkel

Hiába tökéletes egy budapesti rendezvényhelyszín, ez önmagában még közel sem elég. A budapesti rendezvényhelyszínünkön megrendezésre kerülő üzleti és privát eseményeket, esküvőket is gasztronómiai élményekkel fűszerezzük meg. Isteni magyaros és nemzetközi ízeink közül is választhatnak vendégeink, de az egyedi elképzeléseket is megvalósítjuk, méghozzá az utolsó részletig! Igény esetén Önnel együtt álmodjuk meg a rendezvény során felszolgált menüsort, beszerezzük a szükséges hozzávalókat és a legnagyobb szakértelemmel készítjük el a fogásokat!

 

Budapesti rendezvényhelyszín bármilyen típusú eseményhez

Üzleti vacsora, felsővezetői értekezlet, eljegyzési vacsora, esküvő. Legyen szó bármilyen eseményről a Grey Goose Restaurant & Bar valóban kiváló budapesti rendezvényhelyszín! Egyedi igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki éttermünk elrendezését, maximálisan hozzájárulunk a rendezvény sikerességéhez! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.