phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Céges karácsonyi vacsora és buli helyszín Budapesten

facebook instagram

Céges karácsonyi vacsora Budapest belvárosában, a Parlament mellett

Céges karácsonyi vacsora Budapest szívében

Minden cég és vállalkozás életében fontos a kollégák közötti jó kapcsolat, az együttműködés fejlesztése, a folyamatos visszacsatolás. Tökéletes alkalom erre egy évzáró, évértékelő céges karácsonyi vacsora Budapest szívében, ahol az elmúlt időszak sikereit éppúgy ünnepelhetjük, mint a következő év közös célkitűzéseit. Kiváló céges karácsonyi vacsora és buli helyszínt kínálunk akár zártkörű rendezvényhez is a Parlament szomszédságában, a Grey Goose Restaurant & Bar-ban! Hangulatos, modern, elegáns környezet, valódi gasztronómiai élmény és színes italkínálat várja vendégeinket. Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, tartsa meg céges karácsonyi vacsoráját nálunk! Ha céges karácsonyi vacsora Budapest, akkor Grey Goose!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Céges karácsonyi vacsora Budapesten, ünnepi hangulatban

Kétszintes éttermünk kialakításának köszönhetően hangulatos, különleges eseményeknek is otthont adhatunk. Az alsó szint modern, minimál stílusú, míg az emeleten elegáns, gatsby hangulatú különterem kapott helyet. 

 

Nincs gyönyörűbb az ünnepi hangulatú, téli Budapestnél! Rendezze meg céges karácsonyi vacsoráját Budapest központjában, kiválóan megközelíthető helyen, az V. kerületben, a Parlamenttől csupán 2 perces sétára. A páratlan hangulatot a karácsonyi miliő éppúgy garantálja, mint éttermünk kialakítása. Ha cég

 

Céges karácsonyi vacsora Budapest belvárosában, az Ön elképzelései szerint

Mindegy, hogy kötetlen hangulatú céges karácsonyi bulit, vagy ünnepélyesebb vacsorát tervez, mindkettőre lehetőséget biztosítunk! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a helyszín kialakítása, a menüsor és az italok kiválasztása során is. A magyaros, tradicionális ízek mellett étlapunkon a nemzetközi különlegességek is helyet kaptak, azokhoz kiválóan harmonizáló nedűket kínálunk, hogy az esemény garantáltan tökéletes legyen. Egy céges karácsonyi vacsora Budapest szívében kitűnő választás!

 

Céges karácsonyi vacsora Budapest központjában, minden igényt kielégítve

Pontosan tudjuk, hogy a legapróbb részletek és a legfontosabb momentumok egytől egyig befolyásolják a céges karácsonyi vacsora, és bármilyen esemény sikerességét. A céges karácsonyi vacsora helyszín elhelyezkedése, az étterem hangulata, a zavartalan környezet, az általunk kínált gasztronómiai élmény, az allergénmentes ételkínálat, az általunk biztosított lehetőségek (különleges, előre egyeztetett menüsor, felszereltség előadáshoz, stb.) éppen ezt biztosítja. Kollégáink precizitásának és szenvedélyének köszönhetően levesszük a terhet a válláról! Önnel együtt, kéz a kézben álmodjuk meg a tökéletes céges karácsonyi vacsorát vagy bulit, a megvalósításról mi gondoskodunk! Legyen a céges karácsonyi vacsora Budapest szívében megrendezve!

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.