phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Esküvői vacsora Budapest, esküvői party Budapest, kis esküvőhelyszín Budapest, kis létszámú esküvői helyszín Budapest - Grey Goose Restaurant & Bar

facebook instagram

Esküvői vacsora Budapest szívében

Esküvői vacsora Budapest szívében, csodás kis létszámú esküvőhelyszín a Parlament szomszédságában

Hónapokon, vagy akár éveken át tervezgetjük, tökéletesítjük. Sokan nagy szabású eseményről álmodoznak, másoknak egy esküvői vacsora Budapest szívében az álmuk. Egy biztos: szeretnénk, ha minden tökéletes lenne, éppen olyan, ahogyan azt gyermekként elképzeltük. Végigkóstolunk több tucat tortát, mire megtaláljuk a tökéleteset, éppen ennyi esküvői meghívot nézünk meg, mielőtt választanánk, időt szánunk a legmegfelelőbb dal kiválasztására, ami felcsendül majd az első táncnál, a dekoráció utolsó részleteit is alaposan megtervezzük.

 

Esküvői vacsora, esküvői vacsora Budapest

 

Ha esküvői vacsora Budapest belvárosában, akkor Grey Goose Restaurant & Bar! Az étterem Duna-part környékének valódi kis gyöngyszeme, páratlan kis létszámú esküvőhelyszín a Parlament, a diplomáciai elit székhelyének közvetlen szomszédságában. Ha kis létszámú esküvőhelyszín Budapest, akkor Grey Goose nagyszerű választás! Találd meg nálunk a tökéletes esküvői vacsora helyszínt, engedd, hogy valóra válthassuk az álmod! Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Esküvői vacsora Budapest belvárosában

Egy esküvői vacsora Budapest szívében igazán kiváló választás! Szeretjük a családias, meghitt hangulatú, kis létszámú esküvőket. Ezeken a jegyespár tényleg csak egymásra, szeretteire és családtagjaira koncentrálhat. Egy esküvői vacsora Budapest belvárosában teret enged ezeknek a pillanatoknak! Amikor a “Te és Én”-ből “Mi” leszünk, amikor egy új korszak indul az ifjú pár életében. Ezek a percek, órák bizony tökéletes helyszínt érdemelnek! Esküvői vacsora Budapesten? Kiváló helyszínt biztosítunk!

 

Esküvői vacsora Budapesten

 

Esküvői vacsora Budapest: Álomesküvő étteremben, a belvárosában

Egy esküvői vacsora Budapesten, ahol megvalósulnak az álmok! Kétszinten éttermünk alsó szintje modern-minimál stílusban került kialakításra, a galérián egy elegáns, vintage-gatsby stílusú terem található. Felszereltségünk minden igényt kielégít, így az esküvői vacsora Budapesten tényleg tökéletes lehet. Légkondicionált, igazán hangulatos éttermünk páratlan helyszíne az álomesküvőnek, az esküvői vacsorának. Minden szempontot és elvárást figyelembe veszünk, éttermünk igény szerint átalakítható egy kellemes és tágas kis létszámú esküvői helyszínné, amely 50 fő részére tökéletesen alkalmas, megfelelő tánctérrel rendelkezik a vacsora utáni esküvői bulira. 

 

Esküvői vacsora Budapesti étteremben gasztronómiai élményekkel

Ha esküvői vacsora Budapesti étteremben, akkor bizony az izgalmas gasztronómiai élmények sem maradhatnak el! Minden nálunk megrendezésre kerülő kis esküvő, céges vagy privát alkalom során nagy figyelmet fordítunk az egyéni elképzelésekre, hiszen a személyre szabott megoldások hívei vagyunk, nálunk középpontban áll a rugalmasság és a stílus!

 

Az esküvői vacsora Budapest szívében tökéletes kis létszámú esküvőhelyszínt érdemel, ezt jól tudjuk! Éttermünkben mindent – így az esküvői menüt is – elképzeléseiteknek megfelelően alakítjuk ki. Ha netán nem találnád ajánlataink között a tökéletes esküvői vacsora menüsort, nincs ok az aggodalomra! Akár személyre szabott menüsort is összeállítunk nektek, beszerezzük a szükséges hozzávalókat és megalkotjuk a tökéletes fogásokat! A lényeg az, hogy megvalósíthassuk az álmaitokat, számunkra ez elsődleges! Esküvői vacsora Budapest? Kérd ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.