phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Influencer Program - Látogass el hozzánk influencerként kedvezményesen!

facebook instagram
kep

Látogass el hozzánk influencerként!

Fontos számunkra vendégeink véleménye és elégedettsége, ahogy az is, hogy az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-jaként minél többen élhessék át a Grey Goose élményt!

Látogass el hozzánk influencerként!

Influencer Program a Grey Goose-ban

Mindened a tartalomgyártás, a szép, kreatív, látványos fotók készítése, rajongsz a gasztronómiáért, vagy csak szeretnél egy kellemes ebédet vagy vacsorát eltölteni a barátdaiddal, pároddal? Mesterien kezeled a közösségi média felületeket, és a kellemes élményeidről szívesen beszámolsz rajtuk?

 

Büszkén működünk együtt influencerekkel, véleményvezérekkel, hiszünk benne, hogy képesek a nálunk megtapasztalt élményeket őszintén átadni!

 

Látogass el hozzánk, kóstold meg a legfinomabb magyar és nemzetközi fogásokat a főváros szívében, a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire! Fedezd fel az étterem különleges hangulatát, az alsó szint modern-minimál stílusát, és az emelet vintage-gatsby hangulatát. Tökéletes alapot nyújtunk néhány kellemes órához, és tökéletes hátteret minőségi fotókhoz és tartalmakhoz, mindezt gasztronómiai élményekkel fűszerezzük meg.

 

Követőidet is kedvezményes ajánlattal lepjük meg egyedi kuponkódodon keresztül!

 

Látogass el hozzánk influencerként, fogyassz nálunk kedvezményesen, vagy teljesen ingyen! Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linkre kattintva!

 

Kapcsolatfelvétel

 

Légy a vendégünk!

Válogass ajánlataink közül, fogyassz el egy kellemes vacsorát nálunk és lepd meg követőidet is kedvezményes kuponkóddal!

 

Követők száma Kedvezményes ajánlat Követőid kedvezménye
10 – 30 000 Instagram/Facebook/YouTube követőv 2 fő részére szóló ingyenes főétel + 1 db választható ital/fő 10%-os kuponkód
30 – 60 000 Instagram/Facebook/YouTube követő 2 fő részére szóló ingyenes vacsora, előétel + főétel + 1 db választható ital/fő  15%-os kuponkód
60 000 feletti Instagram/Facebook/YouTube követőtábor 2 fő részére szóló ingyenes vacsora, előétel + főétel + 1 db választható ital/fő  20%-os kuponkód

 

Hogy mit kérünk cserébe?

A fentiekért kérjük, hogy az alábbi kéréseinknek tégy eleget!

  • Minimum 2-3 kép Instagramra és Facebookra + 1 Instagram Story, amelyben bemutatod éttermünket, a nálunk szerzett pozitív élményeidet, valamint az elfogyasztott ételeket. A posztokba kérjük, hogy egy rövid történetet is fogalmazz meg a nálunk szerzett tapasztalatokról!
  • A lokáció megjelölése a Facebook és Instagram posztnál
  • Facebook és Instagram oldalunk megjelölése, a Story-ban, valamint a Facebook posztban weboldalunkra mutató link elhelyezése.
  • Az alábbi hashtag-ek használata: #greygoosebudapest #goosebp
  • Kérjük, hogy az elkészült képeket továbbítsd nekünk e-mailben, és amennyiben van rá lehetőséged, oszd meg pozitív véleményeidet éttermünk Google Térkép aloldalán és Facebook oldalán.

 

Bloggal is rendelkező influencerek számára egyedi ajánlatot kínálunk cikk készítés esetén!

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.