phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.
facebook instagram
kep

Látogass el hozzánk influencerként!

Fontos számunkra vendégeink véleménye és elégedettsége, ahogy az is, hogy az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-jaként minél többen élhessék át a Grey Goose élményt!

Látogass el hozzánk influencerként!

Influencer Program a Grey Goose-ban

Mindened a tartalomgyártás, a szép, kreatív, látványos fotók készítése, rajongsz a gasztronómiáért, vagy csak szeretnél egy kellemes ebédet vagy vacsorát eltölteni a barátdaiddal, pároddal? Mesterien kezeled a közösségi média felületeket, és a kellemes élményeidről szívesen beszámolsz rajtuk? Látogass el hozzánk egy személyben vagy szeretteiddel, kóstold meg a legfinomabb magyar és nemzetközi fogásokat a főváros szívében, a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire! Fedezd fel az étterem különleges hangulatát, az alsó szint modern-minimál stílusát, és az emelet vintage-gatsby hangulatát. Tökéletes alapot nyújtunk néhány kellemes órához, és tökéletes hátteret minőségi fotókhoz és tartalmakhoz, mindezt gasztronómiai élményekkel fűszerezzük meg.

 

Látogass el hozzánk influencerként, fogyassz nálunk kedvezményesen, vagy teljesen ingyen! Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linkre kattintva, hogy közösen megtalálhassuk a legmegfelelőbb időpontot érkezésedre, és tájékoztathassunk a kedvezményekről!

 

Kapcsolatfelvétel

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.