phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Nyereményjáték szabályzat - Grey Goose

facebook instagram

Nyereményjáték Szabályzat

Szállj harcba a Grey Goose Restaurant &  Bar értékes nyereményeiért!
 

Jelentkezz a www.goose.hu nyereményjátékára, és gazdagodj te is értékes ajándékokkal! Nincs más dolgod, mint:

  • A Grey Goose Restaurant & Bar Facebook oldalán (ITT találod) megtalálható posztnál jelentkezni a nyereményjátékra: Válassz egy ételt az étlapunkról (az étlapot ITT eléred), amit szívesen kipróbálnál, és írd meg a Nyereményjátékról szóló poszt alá az étel nevét, valamint jelöld meg két ismerősödet ugyanebben a kommentben, akiket magaddal hoznál éttermünkbe.

 

Nem szeretnél lemaradni?
 

Ha nem szeretnél lemaradni nyereményjátékunkról, Facebook oldalunkon a „Követés” gombra kattintva pipáld be a „Megjelenés elsőként” opciót (ahogy az alábbi képen látod). Így mindig rögtön értesülsz az újabb nyereményjátékunkról! Ha biztosra akarsz menni, az Értesítéseket is bekapcsolhatod – így azonnal megláthatod a nyereményjáték posztját, és jelentkezhetsz is arra!

 

Nyereményjáték

 

Nyereményjáték szabályzat

A www.goose.hu Facebook üzenőfali nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/goosebp/ oldalon az alábbi szabályzat szerint!

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.)

 

A játék időtartama: A játék 2019. szeptember 15-ig, vagy visszavonásig tart.
 

A játék Szervezője: A Tyr Bar Kft. (továbbiakban Szervező)
A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a játékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.
 

Nyeremények: A Játékban kedvezményes voucherek kerülnek kisorsolásra.

  • 3 db 10 000 Ft értékű voucher, amelyet a nyertes a Grey Goose Restaurant & Bar-ban használhat fel minimum 3 fő étkezése esetén.

 

Részvételi feltételek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot

 

A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.goose.hu Facebook oldalán (ITT) Facebook posztban értesíti a felhasználókat a Játékról, akik a poszthoz való hozzászólást követően jelentkeznek a Játékra, ezzel egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A Játék során 3 felhasználó kerül kisorsolásra. A Játékban való részvételhez a felhasználónak a Grey Goose Restaurant & Bar étlapjáról kell kiválasztania egy ételt, amit szívesen kipróbálna, valamint kommentben meg kell jelölnie még két felhasználót, akikkel ellátogatna az étterembe. Amennyiben a nyertes a kihirdetés után 24 órán belül nem reagál megkeresésünkre, úgy új nyertest sorsolunk a Játékon.

 

A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

 

Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 

 

Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Tyr Bar Kft. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.