phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.
facebook instagram
kep

Privát rendezvényhelyszín

Felejthetetlen pillanatok, életre szóló közös élmények, életünket gazdagító szép emlékek. Minden nálunk megrendezett privát alkalom során teljes csapatunk arra törekszik, hogy az esemény valóban tökéletes legyen. Teljeskörű odafigyeléssel, magas szakértelemmel, izgalmas gasztronómiai élménnyel és különleges italokkal varázsoljuk valóban emlékezetessé az eseményeket Budapest szívében, hangulatos éttermünkben.

Privát rendezvényhelyszín

Álmodd meg, hogy megvalósíthassuk

Legénybúcsú vagy leánybúcsú? Születésnap vagy névnap? Házassági évforduló, osztálytalálkozó, ballagás? Ugyan egytől egyig kifogástalan helyszínt érdemelnek, egészen mástól lesznek önmagukban tökéletesek. Számunkra egy a fontos: maradandó emlékeket alkotni. Minden nálunk megrendezésre kerülő privát vagy üzleti alkalom során személyre szabott megoldásokkal készülünk.

 

Zártkörűsíthető, elszeparálható termünkben zavartalan lehet az ünneplés, amit étlapunk különleges fogásai és az azokhoz tökéletesen harmonizáló italok varázsolnak még tökéletesebbé. Álmodd meg a tökéletes születésnapot, a mindent felülmúló leánybúcsút, a régi emlékeket idéző osztálytalálkozót, vagy bármilyen privát alkalmat, a megvalósítás terhét levesszük a válladról!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Hangulatos, modern kialakítású, könnyedén megközelíthető éttermünk Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában várja vendégeit. Az esemény után sétáljatok egy kellemeset a Duna-parton, vagy felejtsétek el a városnézést, és ünnepeljetek reggelig! Fordulj kollégánkhoz kérdéseiddel és kéréseiddel, bátran bízd magad szakértelmükre!

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.