A férfi hajvágás csúcsa

Barber

Amikor egy férfi le szeretné vágatnia a haját, legtöbbször a klasszikus fodrászatok jutnak eszébe. Mi más is lehetne, hiszen az elmúlt évtizedekben nem is volt más lehetőség, csak a klasszikus férfi-női fodrászat. Mindenki eljárt ide, és megkaphatta a szabvány frizurát. Na jó, apróbb módosítások azért belefértek.

Azonban pár éve hazánkban is megjelentek végre a barber shopok. Alapvetően angolszász területről szivárogtak be, az ottani hagyományokat folytatva. Az ott dolgozó minden barber mestere a férfi frizuráknak, és a különböző arcszőrzeteknek. Persze nem teljesen új dolog ez, hiszen nagyszüleink még borbélyhoz jártak, akik ugyancsak ezt a mesterséget űzték.

A barber shop egy olyana hely, ahol bátran kérhetsz extrém frizurákat. Nézz ki valamit az Instán, mutasd meg a képet, és a barber meg fogja azt valósítani Neked. Sőt, még tanácsot is kérhetsz tőle, hogy Neked az vajon jól fog-e állni, ajánlja-e.

Persze barber és barber közt is van különbség. Nyilván sok gyakorlás szükséges számukra is, hogy szakmájuk mesterévé válhassanak, de ez a motiváló környezet, amit a barber shop nyújt, igazán remek hely a szakma fortélyainak elsajátítására.

Szóval ha igazán minőségi hajvágásra van szükséged, vagy csak épp a szakálladat szeretnéd profin formáztatni, akkor válaszd a barberek szolgáltatásait!

Megosztás