Bburago babajáték

Baba játék

A Bburago elsősorban fém modellautókat gyárt. Az kisautó termékvonalon haladva nagyobb, műanyag autók gyártást is megkezdte, méghozzá úgy, hogy ezek inkább vicces formájú járművek babáknak.

Tűzoltóautó babáknakA kisbabák is ellenállhatatlanul vonzódnak a vészhelyzeti autókhoz, legyen az mentő, rendőr, vagy tűzoltóautó. A Bburago tűzoltó autó fénnyel egy vidám hangulatú játék autó kisbabáknak. A különböző fény és hangeffektekkel vonza a babák figyelmét, és mozgásra, kúszásra, mászásra készteti őket játékos formában.

Kúszás-mászás fontosságaA babák mozgásának első lépései, hogy meg tud fordulni, majd a kúszás és mászás. Ezek a mozdulatok az fejlődő agyban olyan folyamatokat indítanak be, amivel a későbbiekben a fejlettebb mozgás - mint járás, futás, úszás – megfelelően fog kialakulni. Ezeknek az alapmozgásoknak elmaradása a későbbi fejlődés gátja lesz. Ezért fontos, hogy a különböző jó minőségű játékokkal fejlesszük a kisgyerekeket.

Érdemes kipróbálni a kiváló minőségű Bburago babajátékokatA csomagolásuk is modern, ezért ideálisak ajándékba is bármilyen alkalomra.

Megosztás