Étterem weboldalának fotós-titkai

Fotózás

Amikor ellátogatsz egy étterem weboldalára, akkor sok esetben megtalálod az ételek fotóit is, vagy legalább néhányat a kínálatból.
Tudni kell, hogy azért az igényes helyek, ezt az ételfotózást profi szakemberekre bízzák, nem maguk lőnek egy-egy képet az ételekről.
Ettől lesznek olyan tökéletesek ezek, sőt, nem csupán a fotózás a meghatározó, hanem az azt követő utómunka is. Ugyanis a profi fotósok sokkal több időt töltenek az utómunkával, mint magával a fotók elkészítésével. Az utómunka során kiválogatják a jobb képeket, és azokat retusálják, hogy minden tökéletes legyen.

Ezek nagyon fontos dolgok, mert egy weboldalra felkerülő ételfotók meghatározók lehetnek abban, hogy hogyan dönt egy leendő vendég. Ha a képek alapján csábító a hely, és az ételek, akkor hamarabb fog úgy dönteni, hogy kipróbálja azt az éttermet. Ezért érdemes igényes fotókat készíttetni egy profi fotóssal.
Ráadásul egy fotós a megfelelő fényképezőgép mellett világító eszközöket is fog használni, ami segít abban, hogy tényleg profi eredményt érhessen el.

Megosztás