Férfi vagy női barbert válasszak?

Barber

Ha nincs állandó borbély, akihez járnál, akkor a döntés egyik szemponja lehet az, hogy férfi vagy nő legyen az illető.

Alapvetően nemtől függetlenül minden barber ugyanazt a képzést kapja. Az, hogy milyen belföldi vagy külföldi tapasztalatot szerez a szakmájában, az meg ugyancsak független a nemektől.

Szóval akkor mi lehet a fő indok, hogy férfi vagy nő legyen a barber, akire hajadat vagy a szakálladat bízod? Nos a megfejtés a szimpátia.

Vannak olyan emberek, akik ezt egy férfias programnak tartják, szívesen beszélgetnek egy férfi barberrel a hajvágás illetve szakállformázás közben. Talán jobban átérzik a férfiak a hajjal és szakállal kapcsolatotos problémákat, több közös témát lehet találni.

Sokan azonban nem szeretik ha egy férfi ilyen közel kerül fizikailag hozzájuk - nyilván csak annyira, amennyire ez ehhez szükséges. Szóval sok férfi jobban elviseli, ha egy nő legyeskedik körülötte, Ő ér hozzá az arcához, nyakához (nyilván csak annyira, amennyire ez szükséges). Sokan egy nővel sokkal kötetlenebbül el tudnak beszélgetni is.

Szóval mindenki döntse el bátra, hogy férfi vagy nő legyen a borbélya, és alapvetően a referenciákon túl már csak a szimpátia számít.

Megosztás