Papírhegyek helyett cégkivonat letöltés

Cégkivonat

A legtöbb vállalkozás működése során rengeteg irat keletkezik. Ráadásul nagyon sok ezek közül olyan, ami teljesen felesleges, gyakorlatilag sosem lesz rá szükség.
Persze ezeket a felesleges iratokat iktatják, iratrendezőkbe rakják, és később már senki sem fog vele foglalkozni.
Ehelyett a helypazarló, és nem is túl környezettudatos működés helyett sokkal praktikusabb átalakítani a folyamatainkat teljesen digitálissá. Így nem pazaroljuk a papírt. Ráadásul a digitális dokumentumok tárolása is jóval egyszerűbb.

Manapság már nagyon sok dokumentum beszerezhető eleve elektronikusan, digitális aláírással ellátva, hiteles formában. Sokak számára teljesen hétköznapi dolog már cégkivonat letöltés is, amit az interneten pár perc alatt elintézhető.
Az így, elektronikus formátumban letöltött cégkivonat hiteles dokumentum, nem is kell kinyomtatni, vagy aláírnia a közjegyzőnek.
Ezekkel az apróságokkal rengeteg helyet takaríthatunk meg a polcon, nem keletkeznek felesleges papírhalmok, ráadásul olcsóbban, és gyorsabban is beszerezhetők online az iratok. Arról meg nem is beszélve, hogy ki sem kell mozdulni hozzá az irodánkból vagy épp az otthonunkból.

Megosztás