phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Céges rendezvényhelyszín Budapest, üzleti rendezvényhelyszín Budapest - Grey Goose Restaurant & Bar

facebook instagram

Céges rendezvényhelyszín Budapest belvárosában

Céges rendezvényhelyszín Budapest szívében, a Parlament mellett

A Grey Goose Restaurant & Bar kiváló céges rendezvényhelyszín Budapesten, a főváros szívében, a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire. Éttermünk exkluzív hangulata tökéletes alapot kínál minden üzleti esemény számára, legyen szó konferenciáról, sajtótájékoztatóról, évnyitó, évzáró/évértékelő rendezvényről, vagy céges karácsonyi party-ról. Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, rendezze meg céges rendezvényét Budapest belvárosában! Ha céges rendezvényhelyszín Budapest, akkor Grey Goose!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Mitől lesz egy étterem tökéletes céges rendezvényhelyszín Budapesten?

A különféle üzleti alkalmakkal és eseményekkel szemben különféle elvárásokat állítunk fel. Éppen ezért kell alaposan és körültekintően eljárnunk a tökéletes céges rendezvényhelyszín felkutatása során, hiszen az az egész esemény hangulatát meghatározza.

 

Léteznek azonban olyan igazságok, amelyeket szem előtt kell tartanunk, bármilyen típusú üzleti rendezvényt is szervezünk. Fontos, hogy a helyszín a meghívottak számára könnyedén megközelíthető legyen, hogy az azt körülvevő környezet éppúgy támogassa az esemény sikerét, mint maga a közvetlen helyszín. Elengedhetetlen továbbá a megfelelő felszereltség, az igényeinkhez igazodó mobilitás, valamint a finom ételek és italok biztosítása.

 

A Grey Goose Restaurant & Bar éppen azért olyan különleges céges rendezvényhelyszín Budapesten, mert a fentieket kollégáink és éttermünk kialakítása egytől egyig biztosítja. A belváros páratlan hangulata, a Parlament közelsége, az étterem exkluzív kialakítása, kollégáink professzionális hozzáállása és szervezőkészsége, valamint az általunk kínált ínycsiklandozó, tradicionális magyar és nemzetközi ételek és az azokkal tökéletesen harmonizáló italok biztosítják a nálunk megrendezésre kerülő üzleti események hangulatát. A grey Goose Restaurant & Bar tökéletes céges rendezvényhelyszín Budapest központi, könnyedén megközelíthető részén! 

 

Céges rendezvényhelyszín Budapesten

 

Különleges céges rendezvényhelyszín Budapesten

Középpontban a rugalmasság és a stílus, mi a személyre szabott megoldások hívei vagyunk! Jól tudjuk, hogy a legfontosabb pillanatok különleges helyszínt érdemelnek, amelynek köszönhetően kínálhatunk páratlan céges rendezvényhelyszínt Budapesten. Az étterem alsó része modern-minimál, míg az emeleti különterem elegáns, gatsby stílusú. 

 

Céges rendezvényhelyszín Budapesten gasztronómiai élményekkel

Hiába tökéletes egy céges rendezvényhelyszín Budapesten, ez önmagában még kevés. A nálunk megrendezésre kerülő céges rendezvényeket gasztronómiai élményekkel fűszerezzük meg. Nem csupán széles magyaros ízeink és nemzetközi különlegességeink közül választhatnak Vendégeink, hiszen az egyedi kéréseket is készséggel teljesítjük! Álmodja meg a rendezvény során felszolgált menüsort, engedje, hogy mi legyünk az Ön rendezvényszervezője!

 

Céges rendezvényhelyszín Budapesten, bármely típusú eseményekhez

Legyen szó üzleti vacsoráról, felsővezetői értekezletről, csapatépítő tréningről, workshopról, sajtótájékoztatóról, konferenciáról, vagy bármely típusú üzleti eseményről, a Grey Goose Restaurant & Bar valóban kiváló céges rendezvényhelyszín Budapesten! Egyedi igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki éttermünk elrendezését, maximálisan hozzájárulunk a rendezvény sikerességéhez! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.