phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Adománygyűjtés - Segítsük együtt a Csodalámpa Alapítványt!

facebook instagram
kep

Segítsünk együtt a Csodalámpa Alapítványnak!

16 év alatt közel 3800 életveszélyes betegséggel küzdő gyermek egyéni álma vált valóra a Csodalámpa Alapítványnak, és segítőiknek köszönhetően. Ezt a számot mi is szeretnénk gyarapítani!

Segítsünk együtt a Csodalámpa Alapítványnak!

A Csodalámpa Alapítványról

Az alapítvány immáron 16 éve valósítja meg életveszélyes betegséggel küzdő, 3 és 18 év közötti gyermekek kívánságait, ezzel felejthetetlen élményeket, örömöt és erőt adva a gyakran fájdalmas gyógykezelések elviseléséhez, segítve ezzel a kisebbek és nagyobbak gyógyulását.

 

Annyi álom, ahány gyermek. A kisebbek gyakran játékokat, trambulint vagy kerékpárt kérnek, a nagyobbak inkább számítástechnikai eszközökre, laptopra, telefonra vágynak, hiszen gyakran ezekkel az eszközökkel tartják a kapcsolatot a külvilággal betegágyukból. Mások inkább egy utazásra vágynak, szeretnék látni az Eurodisney-t, vagy a Delfináriumot. Valami olyat szeretnének tenni, ami ezidáig csak az álmukban élt: tankba ülni, hőlégballonozni a felhők között, repülőre szállni, vidámparkba vagy állatkertbe menni. 

 

A legemlékezetesebb kívánságok azok, amikor a gyermekek példaképeikkel, vagy egy számukra különösen kedvelt személlyel találkoznak. Például a pápával, Johnny Depp-pel, Carlos Santanával, Dzsudzsák Balázzsal, Michelisz Nortberttel, vagy éppen Arnold Schwarzeneggerrel.


A gyermekek óriási erőt merítenek azokból az élményekből, amelyeket a “csodalámpások” biztosítanak nekik. A Csodalámpa Alapítvány nem utolsó kívánságot teljesít, hiszen a gyermekek többsége meggyógyul. Sokkal inkább abban segítenek, hogy a kicsik és kicsit nagyobbak átvészelhessék a legnehezebb időszakokat. A megvalósult álmokról készült beszámolók egytől egyig megtalálhatóak az Alapítvány weboldalán (ITT). Célunk az, hogy mi is csodabogárrá váljunk, hogy segítségünkkel újabb színes, kacagással teli élménybeszámolók születhessenek!
 

Valósítsunk meg még több álmot együtt!

Hogy még több gyermek számára szerezhessenek felejthetetlen élményeket, mi is támogatjuk a Csodalámpa Alapítványt! Minden kedd és péntek 17 és 21 óra közötti, éttermünkben történő étel- és italfogyasztás 5%-át az Alapítvány részére ajánljuk fel! 

 

Gyere el hozzánk, hogy segíthessünk! Látogass el kedd vagy péntek 17 és 21 óra között éttermünkbe, hogy fogyasztásoddal Te is hozzjárulhass a gyermekek álmainak megvalósításához! Foglalj asztalt hozzánk az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Asztalfoglalás


 

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.