phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Tippek esküvőszervezéshez - 5 lépés, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen

facebook instagram
kep

Esküvőszervezési tippek, amik megkönnyítik a szervezést

Hónapokon át tervezzük, de már gyermekkorunk óta álmodozunk róla. Ettől függetlenül is nagy kihívás megszervezni életünk legfontosabb napjainak egyikét. Ha saját kezedbe vennéd az irányítást, íme 5 egyszerű, de nagyszerű lépés, amik segítenek benne, hogy a Nagy Nap valóban éppen olyan legyen, ahogy elképzelted. Esküvőszervezési tippek, amiket imádni fogsz!

Esküvőszervezési tippek, amik megkönnyítik a szervezést

Esküvőszervezési tippek Nr. 1: A hangulat

Hidd el, nem a meghívó kinézete, vagy a vendégek listája az első, amit át kell gondolnod. Az esküvő hangulata az, ami minden mást befolyásol, és ez az, ami a szervezése folyamata alatt és a sok teendő között leginkább a feledés homályába vész. Talán valami egyszerűre vágysz, a letisztult vonalakban hiszel? Vintage hangulatú lagzit álmodtál meg? Szeretnéd, ha mindenki úgy érezné magát, mint egy hercegi bálon? Bármilyen hangulat is ragadta meg a fantáziád, keress róla néhány képet, és időről időre vedd elő őket a szervezés folyamata alatt, nehogy végül valami teljesen más süljön ki belőle.

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 2: Vezess listát

Nos, ha már tisztában vagy vele, hogy milyen hangulattal ruháznád fel az esküvőt, érdemes minden mást számba venned. Készíts egy listát a teendőkről, azokról a dolgokról, amiket még be kell szerezned. Ne álltassuk magunkat, ez a lista bizony folyamatosan bővülni fog, de időről időre ki is tudsz majd húzni néhány dolgot. Már ekkor el kell készítened a meghívottak listáját is. Üljetek le, és gondoljátok át pontosan, hogy hány személy vesz majd részt a Nagy Napon. Mindegy, hogy egy cetlin vezeted a tennivalókat, vagy a telefonodba jegyzed fel őket, egy a lényeg: legyen nálad mindig. A munka közben, baráti látogatás alkalmával, sportoláskor. Hidd el, a legváratlanabb pillanatokban születnek a legjobb ötletek, amiket érdemes azonnal feljegyezni.

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 3: A tökéletes esküvőhelyszín

A tökéletes helyszín teszi fel igazán a koronát az esküvőre. Ha sikerül megtalálnod, valami olyan pluszt is hozzáad majd a naphoz, amit semmilyen dekorációval, ízletes tortával vagy apró ajándékkal nem tudsz pótolni. Éttermünk, az első hazai Grey Goose Restaurant & Bar a Duna-part valódi gyöngyszeme, a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire található. Különleges esküvőhelyszínünkön biztosan megtalálod, amit keresel. Éttermünk alsó szintje modern-minimál stílusú, a galérián egy elegáns, vintage-gatsby stílusú terem kapott helyet. Természetesen éttermünk igény szerint átalakítható. 50 fő részére nem csupán kényelmesen berendezhető, de a megfelelő méretű tánctér is biztosított a vacsora utáni bulira. Esküvői helyszínünkről bővebb tájékoztatást ITT találsz. Kérd ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink segítenek megvalósítani az álmod!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 4: Ne ijedj meg a kihívásoktól

Az esküvőszervezés folyamata egyre több és több akadályt állít majd eléd. Nagyon fontos észben tartanod, hogy bár legnagyobb vágyad az, hogy minden tökéletesen alakuljon, ha lenszőke helyett esetleg melegfehér felirat kerül a meghívóra, próbáld nyugodtan kezelni. Előfordulhat, hogy jár némi lemondással a Nagy Nap, a végeredmény nem változik: két élet örökké összefonódik.

 

Esküvőszervezési tippek Nr. 5: Az esküvőn élvezz ki minden pillanatot

Ne foglalkozz vele, ha valami nem tökéletes. A Nagy Napon már ne akarj még többet kihozni a dekorációból, vagy még szebbé varázsolni a felszolgált ételeket. Egyszerűen élvezzétek ki életetek legfontosabb napját a családotok, barátaitok, szeretteitek körében.

 

 

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.