phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Étterem a Parlament mellett, a Kossuth tértől néhány lépésnyire - Grey Goose

facebook instagram

Hangulatos étterem a Parlament mellett

Étterem a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire

Nemzetközi és magyaros ízek tökéletes összhangban, széles, különleges italkínálat, hetente megújuló, chefünk szüntelen kreativitásáról tanúskodó menü kínálat, a modern minimál és az elegáns gatsby stílus megvalósulása különböző szinteken, egy hangulatos, különleges étterem a Parlament mellett. Ez az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja.

 

Nem túlzás azt állítani: minden fogásunk egy-egy igazi, különleges kaland. Rajongunk a magyaros ízekért, ezért étlapunkról sem hiányozhat a magyaros menü, de soha nem mondanánk le a gasztronómia nemzetközi vizeinek népszerű fogásairól sem, így visszatérő vendégeink számára is változatos finomságokat kínálhatunk. Étlapunkat IDE kattintva megtalálod! Látogass el éttermünkbe, légy részese a Grey Goose hamisíthatatlan élményének, foglalj nálunk asztalt az alábbi űrlapon keresztül!

 


Asztalfoglalás

 

Étterem a Parlament mellett, melyet egy francia specialitás ihletett

A Grey Goose étterem a Parlament mellett, a Kossuth tértől csupán alig 2 perc sétára található, egyben az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja. Hogy honnan is ered a megnevezés? A Cognac tartomány méltán híres gabonáiból született Grey Goose vodkáról. Franciaország elismerések sokaságát köszönhető a Champagne mészkövein szűrt, 5 lépésben párolt luxusvodkának. Frenetikusan lágy, tiszta ital, amely nem véletlenül kategóriája legjobbja.

 

Étterem a Parlament mellett, színes programkínálattal

Ha étterem a Parlament mellett, akkor Grey Goose Restaurant & Bar! Mindig öröm látni a nálunk eltöltött különleges, örömteli pillanatokat. Éppen ezért szervezünk időről időre tematikus esteket éttermünkben a Parlament mellett, ahová szeretettel várjuk Vendégeinket. Érdemes követni Facebook oldalunkat (IDE kattintva elérhető), hiszen ott mindig naprakész információkkal szolgálunk ajánlatainkról, kedvezményeinkről, programkínálatunkról.

 

Étterem a Parlament mellett, Budapest szívében

A Kossuth tér alig pár lépésnyire található éttermünktől, így kiváló apropót nyújt egy kellemes sétára a vacsora, vagy ebéd után. Ha pedig már arra járunk, a Duna-partot sem hagyhatjuk ki a repertoárból. Szerencsére télen-nyáron gyönyörű az V. kerület erre eső része. Hogyan lehetne tökéletesebb befejezése egy romantikus vacsorának, egy baráti összejövetelnek vagy családi alkalomnak? 

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.