phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Étterem Budapest, étterem Budapest belváros, éttermek Budapesten, budapesti étterem, teraszos étterem Budapest, hangulatos étterem Budapest, exkluzív étterem Budapest - Grey Goose Restaurant & Bar

facebook instagram

Étterem Budapest szívében, ahol a kiváló gasztronómiai élmény a stílussal találkozik

Étterem Budapest szívében, ahol élmények születnek

Miért kellene különleges alkalom néhány együtt töltött órához, egy romantikus, baráti vagy családi vacsorához? Miért ne szakíthatnánk időt rá a hétköznapok vagy egy hétvége során? A közös pillanatok, a hosszú beszélgetések megfizethetetlenek. Mi ezeket a pillanatokat varázsoljuk még tökéletesebbé. A Grey Goose Restaurant & Bar nem csupán egy étterem Budapest szívében, hiszen éppen a fent említettek páratlan helyszíne. Romantikus vacsoráké, baráti összejöveteleké, családi étkezéseké. Töltsenek el néhány kellemes órát nálunk, fogyasszanak tradicionális ételeink vagy nemzetközi különlegességeink közül, kóstolják meg italkülönlegességeinket! Étlapunkért kattintson IDE, vagy foglaljon hozzánk asztalt közvetlenül, gyorsan és egyszerűen az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Asztalfoglalás

 

Étterem Budapest belvárosában, az első hazai Grey Goose Restaurant & Bar

Grey Goose… talán ismerős. A Grey Goose vodkával a franciák egyértelműen bebizonyították az egész világnak: hiba lenne azt gondolni, hogy a Cognac tartomány csupán kiváló minőségű szőlőiről híres, hiszen nem feledkezhetünk meg méltán ismert gabonájáról sem. A luxusvodkát Champagne mészkövein szűrik, 5 lépésben párolják, minőségének titka éppen abban áll, amitől éttermünk is olyan különleges: a teljeskörű odafigyelés és a kreativitás tökéletes összhangjában. Így kínálhat egy étterem Budapest szívében valóban megismételhetetlen élményeket.

 

Étterem Budapest szívében

 

Az étterem Budapest szívében várja Vendégeit, ahol folyamatosan arra törekszünk, hogy a hagyományokat megőrizve, azokat maximálisan tiszteletben tartba, csapatunk páratlan szakértelmét és kreativitását is felhasználva valódi élményeket adhassunk Vendégeink számára minden nálunk eltöltött pillanattal. Az étterem Budapest belvárosában immáron 7 éve kínálja és tökéletesíti a Grey Goose-élményt minden egyes fogásban. 

 

Miért nagyszerű választás egy étterem Budapest központjában?

Az étterem Budapest szívében, a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire, így a Duna-parttól is csak egy karnyújtásnyira fekszik. Tökéletes kiindulópontja tehát egy vacsora utáni könnyű sétának, vagy bármely budapesti szórakozóhely vagy vendéglátóegység felkeresésének az est további részében. A kiválóan megközelíthető étterem a Budapest V. kerületében így lesz mindenki számára nagyszerű helyszín.

 

Étterem Budapest belvárosában privát és üzleti eseményekhez

Amennyire nem szükséges a romantikus vacsorákhoz, családi vagy baráti összejövetelekhez különleges alkalom, éppen annyira érdemel meg egy-egy üzleti rendezvény vagy privát esemény valóban tökéletes helyszínt. Az étterem Budapest szívében nagyszerű helyszínt kínál az események számára. Legyen szó osztálytalálkozóról, legénybúcsúról, leánybúcsúról, ballagás/diplomaosztó utáni ünnepségről, esküvőről, csapatépítő tréningről, konferenciáról, évzáró, évnyitó vagy karácsonyi céges alkalmakról.Az étterem Budapest belvárosában minden igényt kielégítő felszereltséggel várja Vendégeit. Büszkék vagyunk rá, hogy minden nálunk megrendezésre kerülő alkalom során egyedit alkotunk. Legnagyobb erősségünk éppen az elképzelések megvalósításában rejlik. Akkor sincs ok az aggodalomra, ha étlapunkon nem szerepelnek az Ön által megálmodott fogások. Beszerezzük az azokhoz szükséges legkiválóbb minőségű alapanyagokat, és elkészítjük azokat Önöknek. 

 

Legyen szó többfogásos, tányérszervizes vacsoráról, egyszerű finger food-ról, vagy csupán néhány rágcsálnivalóról, amelyet az italok mellé fogyasztanának el. Egyben biztos lehet: kihozzuk belőle a maximumot! A dekorációt, az étterem elrendezését, a zenét, és minden részletet elképzelései szerint valósítjuk meg! Kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével! Ha étterem Budapest szívében, mint rendezvényhelyszín, akkor Grey Goose!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

 

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.