phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Kis létszámú esküvői helyszín, kis esküvő helyszín Budapesten - Álomesküvő Budapesten, a Parlament mellett

facebook instagram

Romantikus kis létszámú esküvőhelyszín Budapesten

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában

Hosszú-hosszú hónapokon át tökéletesítjük és tervezzük a legapróbb részleteit… Csiszoljuk, fényesítjük, mint egy valódi gyémántot, igyekszünk megvalósítani úgy, ahogy azt gyermekként megálmodtuk. Alaposan megvizsgáljuk az esküvői meghívó betűtípusát, sok-sok tortát megkóstolunk, mire megtaláljuk a tökéleteset. Elképzeljük és megvalósítjuk a dekorációt, addig válogatunk a szebbnél szebb dalok közül, amíg az emlékezetes első tánc muzsikájára rá nem találunk.

 

Kis létszámú esküvői helyszín étteremben, Budapesten

 

A Grey Goose Restaurant & Bar a Duna-part valódi gyöngyszeme, csodálatos kis létszámú esküvőhelyszín a Parlament, a diplomáciai elit székhelyének közvetlen szomszédságában. Ha kis létszámú esküvőhelyszín Budapest, akkor Grey Goose! Legyen a Grey Goose a rendezvényszerveződ! Találd meg nálunk a Nagy Naphoz méltó tökéletes kis létszámú esküvphelyszínt Budapest szívében, kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével! 

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest – Étteremben a főváros szívében

Rajongunk a családias, meghitt hangulatú kis esküvőkért, ahol a jegyespár kizárólag egymásra, és szeretteikre, családtagjaikra és barátaikra koncentrál. Csodálatos dolog, amikor két fél úgy dönt, hogy összeköti az életét és egy kerek egészként folytatják az útjukat együtt. A pillanat, amikor megszületik a döntés, hogy a “Te és Én”-ből “Mi” leszünk, a pillanat, amikor egy új korszak kezdődik az ifjú pár életében. Ez az a perc, ez az érzés, ami valóban felejthetetlen ünneplést érdemel. Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest? Tökéletes helyszínt biztosítunk!

 

Kis létszámú esküvői helyszín Budapesten

 

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest – Álomesküvő étteremben, a belvárosában

Kétszintes éttermünk alsó szintjén modern-minimál, a galérián egy elegáns, vintage-gatsby stílusú terem kapott helyet. Légkondicionált, hangulatos, felszerelt éttermünk tökéletes helyszíne az álomesküvőnek! Éttermünk igény szerint átalakítható egy kellemes és tágas kis létszámú esküvői helyszínné, amely 50 fő részére tökéletesen alkalmas, megfelelő tánctérrel rendelkezik a vacsora utáni esküvői bulira. Esküvői menü és ital kínálatunkért kattints IDE!

 

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapesten, étteremben, ahol az eseményt gasztronómiai élményekkel fűszerezzük meg

A személyre szabott megoldások hívei vagyunk, nálunk középpontban áll a rugalmasság és a stílus! Jól tudjuk, és szem előtt is tartjuk, hogy a Nagy Nap valóban tökéletes esküvőhelyszínt érdemel. Ha azonban rá is találunk a legmegfelelőbbre, az önmagában még nem minden. Éttermünkben megrendezésre kerülő kis létszámú esküvőket valódi gasztronómiai élményekkel fűszerezzük meg. Az esküvői menü kínálatunk mellett természetesen szem előtt tartjuk az ifjú pár minden igényét és elképzelését, hogy a Nagy Nap életük egyik, ha nem a legemlékezetesebb eseménye legyen. Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest belvárosában? Kérd ajánlatunkat!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.