phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Lánybúcsú Budapest - Lánybúcsú helyszín budapesti étteremben - Grey Goose Restaurant & Bar

facebook instagram

Lánybúcsú helyszín Budapest szívében egy felejthetetlen estéért

A tökéletes lánybúcsú helyszín Budapest szívében, és az est elmaradhatatlan összetevői

Minden esküvőt megelőző időszak elengedhetetlen kelléke egy hangulatos, felejthetetlen, a menyasszony elképzeléseit felülmúló lánybúcsú. Az ara legjobb barátnője ekkor óriási feladat elég néz, hiszen meg kell szerveznie a menyasszony életének egyik legizgalmasabb estéjét, ezzel együtt búcsúztatva a lányos éveit. Egy leánybúcsú nem csupán a programoktól lesz tökéletes, sőt! Hiába a sok-sok izgalmas és vicces feladat, a csillogó kiegésztők és a csajok ünneplése, ha a leánybúcsú helyszíne nem járul hozzá az önfeledt szórakozáshoz. 

 

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-jaként kiváló leánybúcsú helyszínt kínálunk Budapest szívében, a Parlamenttől, Kossuth tértől és a Duna-parttól csupán egy karnyújtásnyira. Innen pillanatok alatt elérhettek bármilyen helyszínt az est folytatásaként, de akkor is állunk rendelkezésetekre, ha az egész estét nálunk töltenétek el! Ha lánybúcsú helyszín Budapest szívében az, amit keresel, a legjobb helyen jársz! Kérd ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, szervezd meg a menyasszony életének legizgalmasabb estjét!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Legyen a lánybúcsú helyszín Budapest szívében az aduász

Ha valóban meg akarod lepni az arát, érdemes olyan helyszínt választani, ahol még nem jártatok együtt a barátnőkkel. Ezen az estén minden a különleges, egyszeri pillanatokról szól. Egy belvárosi leánybúcsú helyszínnel nehéz lenne hibázni, hiszen éttermünkből könnyedén belevethetitek magatokat a fővárosi éjszakába.

 

Lánybúcsú helyszín Budapest

 

Felejthetetlen pillanatok, életre szóló közös élmény, életünket gazdagító szép emlék. Legyen minden résztvevő számára ilyen ez az este! Minden nálunk megrendezett leánybúcsú során teljes csapatunk arra törekszik, hogy az esemény valóban tökéletes legyen. Maximális odafigyeléssel, magas szakértelemmel, izgalmas gasztronómiai élménnyel és különleges italokkal varázsoljuk valóban emlékezetessé a leánybúcsút Budapest szívében. A lánybúcsú helyszín Budapest belvárosában kitűnő választás!

 

Zártkörű lánybúcsú helyszín Budapest szívében

Zártkörűsíthető, elszeparálható termünkben zavartalan lehet az ünneplés és a leánybúcsú minden pillanata, amit étlapunk különleges fogásai és az azokhoz tökéletesen harmonizáló italok varázsolnak még tökéletesebbé. Álmodd meg a tökéletes, mindent felülmúló leánybúcsút, a megvalósítás terhét levesszük a válladról! Ha lánybúcsú helyszín Budapest, akkor Grey Goose!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Az eseményt maximálisan igényeitekre szabjuk az asztalok elrendezésétől a dekoráción át a felszolgált menüsorig. Italainkkal biztosan nem fogtok melléfogni, finomabbnál finomabb alkoholos és alkoholmentes italok alkotják kínálatunkat. Kérjétek bátran személyre szabott ajánlatunkat leánybúcsú helyszínre Budapest szívében, legyen szó egész estés ünneplésről, vagy az est kezdéseként egy nagyszerű vacsoráról. Legyen a lánybúcsú helyszín Budapest egyik legjobbja!

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.