phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Legénybúcsú helyszín Budapest, legénybúcsú Budapest, legénybúcsú étterem, budapesti legénybúcsú - Grey Goose Restaurant & Bar

facebook instagram

Legénybúcsú helyszín Budapest szívében

Legénybúcsú helyszín Budapest szívében, egy fergeteges estéért

Egy emlékezetes este, mielőtt a barátunknak bekötik a fejét. Mi adhat ennél nagyobb okot az ünneplésre? Ha Tiéd a megtisztelő feladat, hogy megszervezd a valaha volt legjobb legénybúcsút, nem vagy könnyű helyzetben. Felejthetetlen élményeket, stílusos szórakozást, különleges italokat szeretnél? A legjobb helyen jársz! Ha legénybúcsú helyszín Budapest, akkor Grey Goose Restaurant & Bar! Exkluzív, modern, elegáns környezettel várjuk a stílusos szórakozás szerelmeseit, az estet a gasztronómiai élmények és a különleges italok mellett a LEGMEREDEKEBB elképzeléseid megvalósításával tesszük teljessé! Legnagyobb erősségünk egyértelműen az egyedi megoldásokban rejlik. Bátran keress minket különleges elképzeléseiddel, hiszünk benne, hogy nincs lehetetetlen! Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Az ország ELSŐ Grey Goose Restaurant & Bar-ja a tökéletes legénybúcsú helyszín Budapest belvárosában

Grey Goose Restaurant & Bar, az országban elsőként. Ugye ismerős a név? A Grey Goose vodkával a franciák egyértelműen bebizonyították a világnak, hogy a Cognac tartomány nem csupán kiemelkedő minőségű szőlőiről, de gabonájáról is méltán híres. Az ország elismerések és díjak tucatjait köszönheti a Champagne mészkövein szűrt, 5 lépésben párolt luxusvodkának, amelynek titka éppen abban áll, amelytől éttermünk is különlegessé válik: a teljeskörű odafigyelés és a kreativitás tökéletes összjátékában.

 

Legénybúcsú helyszín Budapest belvárosában, a Parlament szomszédságában

Az étterem a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire, így a Duna-parttól csupán karnyújtásnyira fekszik. Éppen ezért olyan kiváló legénybúcsú helyszín Budapest szívében, hiszen innen a főváros bármely pontját egyszerűen és könnyedén megközelíthetitek, ha az ünneplést egy szórakozóhelyen folytatnátok, vagy egész estét kocsmatúrát terveztek. Ha legénybúcsú helyszín Budapest szívében az, amit keresel, a legjobb helyen jársz! 

 

Legénybúcsú helyszín Budapest

 

Kétszintes éttermünk alsó szintje modern-minimál, a galérián egy elegánsabb, vintage-gatsby stílusú terem kapott helyet. Az igényes kialakítás alapvető, a terem természetesen zártkörűsíthető, kis és nagy létszámú legénybúcsúkhoz is kiváló helyszínt kínál.

 

Legénybúcsú helyszín Budapest szívében gasztronómiai élményekkel

Többfogásos, tányérszervizes vacsorára vágytok, inkább a fingerfood felé hajlik az elképzelés, vagy az italok mellé csupán egy kis rágcsálnivalót szeretnétek? Számunkra teljesen mindegy, hiszen garantáltan a legtöbbet hozzuk ki a választásotokból. Mi tudjuk mire vágysz: tökéletes legénybúcsú helyszín Budapes belvárosában. A helyszín adott, a részleteket bízd csak ránk! Ha nincsenek kiforrott elképzeléseid, akkor sincs ok az aggodalomra, segítünk!

 

Legénybúcsú helyszín Budapest belvárosában

 

Legénybúcsú helyszín Budapest központjában egyedi elképzeléseid szerint

Nem győzzük hangsúlyozni: a személyre szabott megoldásoknál nem lehet jobb. Bármilyen dekorációt, kialakítást, elrendezést is képzeltél el, nyitottak vagyunk! Fellépőt szeretnél hívni? Különleges elképzelésed van a zenéről? Szeretnék különböző szórakoztató, vicces feladatokat lebonyolítani nálunk? Hidd el, biztosan lesz egy-két szuper ötletünk hozzá! Ha legénybúcsú helyszín Budapest, akkor Grey Goose! Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.