phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Pálinkaest Budapest - Rézangyal 44 ízkülönlegességek a Grey Goose-ban

facebook instagram
kep

Rézangyal 44 ízkülönlegességek - Pálinkaeste

Szeretjük a különleges alkalmakat. Nem csak átélni, de megteremteni is őket. Éppen ezért szervezünk időről időre különleges programunkat éttermünkben. Ezúttal a Rézangyal 44 ízkülönlegességeit hoztuk el Pálinkaestünkre!

Rézangyal 44 ízkülönlegességek - Pálinkaeste

Rézangyal 44 különlegességek, a Pálinkaest sztárjai

 

Piacvezető márka, kimagasló minőség, színes termékskála, hagyományos és különleges ízvilágok.  Légy részese a Grey Goose Restaurant & Bar és a Rézangyal kínálta élménynek szeptember 20-i pálinkaestünkön a főváros szívében, a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire!

 

Az est során a Rézangyal pálinkamestere nem csupán a blendelés magas szakértelmet igénylő folyamatába enged betekintést, hiszen a résztvevőket elkalauzolja a pálinkakészítés világába, elárulja a gyümölcsök, a cefrézés és a lepárlás folyamatának titkait. Segítségével megtanulhatod kiszagolni és felismerni a pálinka hibákat is. Az esemény természetesen nem lenne teljes a különleges nedűk kóstolása nélkül! Vendégeink a Rézangyal 44 által kínált 5 különböző ízélménynek lehetnek részesei. Aki ismeri a Grey Goose Restaurant & Bar-t, az tudja, hogy számunkra Vendégeink véleménye és elégedettsége a legfontosabb. Éppen ezért Vendégeinket kérjük, hogy a kóstolást követően szavazzák meg az 5 pálinka közül azt a két ízt, amelyet itallapunkon is szívesen látnának. Formáljuk együtt éttermünk kínálatát!
 

Helyszín:
Grey Goose Restaurant & Bar
1051. Budapest, Nádor u. 36

 

Időpont:
2019. szeptember 20. 18:30

 

A belépés díja 2990 Ft/fő, a részvétel telefonos egyeztetéshez kötött. Keresd kollégáinkat az alábbi telefonszámon: 06-70/948-9080

 

!AZ ELSŐ 6 REGISZTRÁLÓ SZÁMÁRA A BELÉPÉS DÍJMENTES!

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.