phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Teraszos étterem Budapest, étterem Budapest, hangulatos étterem Budapest, éttermek Budapesten, budapesti étterem, étterem Budapest belváros - Grey Goose Restaurant & Bar

facebook instagram

Teraszos étterem Budapest szívében, ahol a kiváló gasztronómiai élmény a stílussal találkozik

Teraszos étterem Budapest belvárosában a közös pillanatokért

Szerintünk nem kell különleges alkalom néhány együtt töltött kellemes órához, egy baráti, családi vagy romantikus vacsorához. Szerintünk egy egyszerű hétköznap is tökéletes apropó arra, hogy időt szakítsunk egymásra. A közösen eltöltött minőségi pillanatok megfizethetetlenek, különösen akkor, ha mindezt gasztronómiai élményekkel színesítjük. Mi ezt tesszük! A Grey Goose Restaurant & Bar nem csupán egy teraszos étterem Budapest szívében, hiszen tökéletes helyszíne is az említett apropóknak. Teraszunkon tavasztól őszig foglalhattok helyet! Töltsetek el néhány kellemes órát teraszos éttermünkben, próbáljátok ki tradicionális és kreatív, izgalmas finomságainkat, italkülönlegességeinket! Étlapunkért kattints IDE, vagy foglalj hozzánk asztalt közvetlenül az alábbi űrlap kitöltésével!

 


Asztalfoglalás

 

 

Teraszos étterem Budapest belvárosában, avagy az első hazai Grey Goose Restaurant & Bar

Grey Goose… ismerős, igaz? A franciáknak a Grey Goose vodkával lehetőségük nyílt bebizonyítani a világnak, hogy a Cognac tartományuk bizony nem csak kiváló minőségű szőlőiről híres. Nem szabad megfeledkeznünk méltán ismert gabonájáról sem. A Grey Goose luxusvodkát Champagne mészkövein szűrik, majd párolják 5 lépésben. Hogy miben hasonlít a teraszos étteremre? Minőségének titka éppen abban áll, amitől éttermünk is olyan különleges: a teljeskörű odafigyelés és a kreativitás megismételhetetlen összhangjában. Így kínál egy teraszos étterem Budapest szívében valóban felejthetetlen élményeket.

 

Teraszos étterem Budapest

 

A teraszos étterem Budapest szívében várja Vendégeit. Itt minden pillanatban arra törekszünk, hogy a hagyományokat megőrizve alkossunk különlegességeket, amik végül szép emlékekké avanzzsálják a nálunk eltöltött órákat. A teraszos étterem Budapest szívében már 7. éve kínálja és tökéletesíti a Grey Goose-élményt minden egyes fogásban. 

 

Miért nagyszerű választás egy étterem Budapest központjában?

A teraszos étterem Budapest belvárosában, az V. kerületben, a Parlamenttől és a Duna-parttól csupán karnyújtásnyira fekszik. Ennek köszönhetően nagyszerű kiindulópontja egy vacsora utáni könnyű sétánakm vagy bármelyik budapesti szórakozóhely felkeresésének az este folytatásaként. A kiválóan megközelíthető teraszos étterem Budapest szívében így mindenki számára nagyszerű helyszín.

 

Teraszos étterem Budapest belvárosában rendezvényhelyszínként

Ahogy nem szükséges a családi, baráti összejövetelekhez vagy romantikus vacsorákhoz különleges alkalom, éppen annyira érdemel meg egy üzleti vagy privát rendezvény különleges helyszínt. A teraszos étterem Budapest szívében nagyszerű helyszínt kínál rendezvények számára is. Osztálytalálkozó, legénybúcsú, leánybúcsú, ballagás/diplomaosztó utáni ünnepség, esküvő, csapatépítő tréning, konferencia? Igen! A teraszos étterem Budapest szívében minden igényt kielégítő felszereltséggel várja rendezvényhelyszín iránt érdeklődő Vendégeit. 

 

Büszkék vagyunk rá, hogy minden egyes megrendezésre kerülő esemény alkalmával egyedit alkotunk. Éppen ebben rejlik legnagyobb erősségünk is: megvalósítjuk az elképzeléseket! Nincs ok az aggodalomra, ha étlapunkon nem szerepelnek az általatok megálmodott fogások. Beszerezzük az ahhoz szükséges legkiválóbb minőségű alapanyagokat, és elkészítjük Nektek!

 

Többfogásos, tányérszervizes vacsora? Fingerfood? Csak néhány rágcsálnivaló? Egyben biztos lehetsz: kihozzuk belőle a maximumot! A dekorációtól az étterem elrendezésén át egészen a zenéig, minden egyes részletet elképzeléseidhez igazítunk. Kérd egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével! Ha teraszos étterem Budapest szívében, mint rendezvényhelyszín, akkor Grey Goose!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.