phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Üzleti rendezvényhelyszín a Parlament mellett - Grey Goose

facebook instagram
kep

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest szívében

Üzleti vacsora, felsővezetői értekezlet, csapatépítő tréning, workshop, sajtótájékoztató. Hogy mi a közös ezekben az üzleti eseményekben? Mind egytől egyig tökéletes helyszínt, minden igényt kielégítő szervezést igényelnek. Bízza ránk a rendezvény lebonyolítását, töltsenek el néhány felejthetetlen órát Budapest belvárosában.

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest szívében

A tökéletes üzleti rendezvényhelyszín Budapest szívében

Grey Goose, az Ön rendezvényszervezője

Üzleti rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, ahol a középpontban a rugalmasság és a stílus áll, hiszen a személyre szabott megoldások hívei vagyunk. A Grey Goose több, mint egy üzleti rendezvényhelyszín Budapest szívében. Konyhánk folyamatosan bővülő kínálatában garantáltan mindenki megtalálja, amit keres, legyen szó finom, hagyományosabb, házias falatokról vagy mediterrán ízvilágról, a nemzetközi konyha specialitásairól vagy a fúziós konyhaművészet remekeiről.

 

Tudjuk, hogy egy üzleti rendezvény lebonyolítása valódi mérföldkő lehet álmai megvalósításában, ahogy azt is, mennyire fontos, hogy rendezvénye gördülékenyen menjen, minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön.

 


Rendezvény
ajánlatkérés

 

Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy Ügyfeleink már a rendezvényszervezés mozzanatait is pontról pontra végig követhessék, majd a lebonyolítás során is a legnagyobb biztonságban tudhassák rendezvényüket, legyen szó tréningről, workshopról, villás reggeliről, üzleti ebédről vagy vacsoráról, sajtótájékoztatóról vagy bármilyen céges eseményről.

 

Egyedülálló szakértelemmel és kreativitással, teljeskörű odafigyeléssel állunk rendelkezésére,  hogy üzleti rendezvénye egy minden kétséget kizáróan sikeres, felejthetetlen alkalom legyen. Kérje ajánlatunkat, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Legyen az Öné a legjobb üzleti rendezvényhelyszín Budapest belvárosában!

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.