phone +36 70 Kattints! marker 1051 Budapest Nádor utca 36.

Üzleti vacsora Budapest - Tökéletes helyszín üzleti ebédhez vagy vacsorához Budapest szívében

facebook instagram

Üzleti vacsora Budapest szívében

Az első benyomás igenis létfontosságú, különösen az üzleti életben az. Jól tudjuk, milyen fontos döntések és megállapodások születnek egy-egy üzleti vacsora, ebéd, vagy összejövetel során, ahogy azt is, milyen fontos, hogy a partner, partnerek számára az üzleti döntések meghozatala mellett emlékezetes néhány órát szerezzünk. Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja tökéletes üzleti vacsora helyszínt kínál Budapest belvárosában. Ha üzleti vacsora Budapest, akkor Grey Goose!

Üzleti vacsora Budapesten, különleges hangulattal

Nem csupán executive chefünk és szakácsaink kreativitása és szakmai tudása, étlapunk és itallapunk színes kínálata, vagy a legkiválóbb alapanyagokból készülő ételeink biztosította gasztronómiai élmény garantálja az üzleti vacsora sikerét. Éttermünk alsó szintje modern-minimál kialakítású, az óriási ablakokon keresztül nagyszerű kilátás nyílik az étterem előtt elterülő sétáló utcára, teraszunkon pedig a főváros csodás hangulatát közvetlenül is megtapasztalhatják. Emeleti termünk tökéletesen elszeparálható, vintage-gatsby stílusa tökéletes eleganciát kínál. Mindezt a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire...

Üzleti vacsora Budapesten, a Parlament szomszédságában

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja a Parlamenttől csupán 2 perces gyalogútra, a Nádor utcában várja Vendégeit különleges, a nemzetközi és a magyar konyha legjobbjait ötvöző ételkínálattal, valamint ínycsiklandozó ital-különlegességekkel. Éttermünkben nyugodt környezetet biztosítunk üzleti vacsorákhoz, ebédekhez és megbeszélésekhez.

A tökéletes üzleti vacsora összetevői Budapesten

Tisztában vagyunk vele, hogy számos elengedhetetlen tényező befolyásolja az üzleti vacsora vagy meeting sikerességét. Az üzleti vacsorahelyszín elhelyezkedése, a környezet zavartalansága, a gasztronómiai élmény, a széles választék akár allergénmentesen is, a helyszín hangulata, a biztosított lehetőségek (különleges, előre egyeztetett menüsor, felszereltség előadáshoz, stb.), és még sokáig sorolhatnánk… Éppen ezért biztosítunk minden szükséges hozzávalót a tökéletes üzleti vacsorához Budapest szívében! Üzleti vacsora Budapest? Segítsen, hogy segíthessünk megvalósítani a kifogástalan eseményt! Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon keresztül, a Megjegyzés rovatba írja le elképzeléseit! Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

 


Rendezvény
ajánlatkérés

Grey Goose Restaurant & Bar

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Budapest szívében, a Nádor utcában várja vendégeit.

Oldalak
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 10:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap 11:00 - 22:00


Elérhetőség

Telefonszám: +36 70 KATTINTS!

E-mail cím: KATTINTS!

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.